Divi Thema

Het Divi thema voor WordPress is het nummer 1 thema voor WordPress in 2024. Download Divi thema en gebruik dit WordPress thema.  Te gebruiken zonder technische kennis. Divi is meer dan enkel een WordPress thema, het is een totaalpakket met vele handige functies, zoals een handige drag-en-drop builder. Bekijk alle voordelen.

Drag & Drop website

Bouw eenvoudig je eigen website met het drag & drop systeem van Divi. Hiermee kies je verschillende bouwblokken die jouw website inhoud geven. Kies uit bouwblokken met tekst, foto’s, video’s of handige formulieren. 

Voeg haarschepte foto’s en video’s toe

Kies uit meer dan 100 verschillende media elementen zoals sliders, icoontjes, formulieren, knoppen, foto’s en video’s. Deze elementen worden automatisch aangepast aan smartphones, tables en PC schermen via het responsive design. 

Gebruik Divi voor ieder type bedrijf

Freelancers & ZZP’ers

Maak een website voor jouw eenmanszaak, kies voor 1 of meerdere pagina’s met jouw producten of diensten. Zorg voor extra klanten, gasten, of clienten.

Stichtingen en non-profit

Maak een website voor jouw stichting of vereninging. Voeg relevante informatie toe, van wedstijdschema’s tot donatieformulier. 

MKB bedrijven

Zet de volgende stap met jouw bedrijf. Gebruik Divi als sales & marketing kanaal. Zorg voor meer leads of verkoop online jouw producten en diensten.

Aan de slag met Divi

Volledige controle over jouw website

Met Divi heb je volledige controle over jouw website. Je kunt gebruik maken van meer dan 200 verschillende elementen om jouw website te bouwen. Daarbij heb je zelf de volledige controle om jouw website vorm te geven volgens jouw eisen en wensen. 

Kies uit meer dan 150 kant-en-klare WordPress Divi templates 

Klaar voor online succes?

Met Webion en het Divi thema ben jij klaar om van jouw website een online succes te maken. Met de handige stap-voor-stap video’s en uitleg creëer jij eenvoudig een goede basis website. Zodra alles goed is opgezet zorg je voor een optimale vindbaarheid in Google.

Met Divi als basis zorg je voor de ideale klantreis, waarmee jouw bezoekers de juiste actie ondernemen op jouw website. Denk aan het aanvragen van een offerte, het boeken van een afspraak, het reserveren van een tafel of het doen van een donatie. Zo heb jij toegang tot de beste techniek en de juiste kennis om van jouw website een online succes te maken!